Sådan bliver jeg klogere på investeringer hver dag

Sådan bliver jeg klogere på investeringer hver dag

Det er meget vigtigt for mig, at jeg bliver klogere hver eneste dag. Dette gør sig specielt gældende, når det kommer til investeringer. Man kan nemlig foretage meget bedre investeringer, hvis man er informeret og klar over, hvad der sker inden for det givne område. Som kvinde med mange ting at se til, så har jeg fundet ud af, hvordan jeg gør det bedst – uden at bruge alt for lang tid på det. Disse erfaringer deler jeg med dig i min lille artikel her.

Hvis du har travlt, så kan du lige så godt få mine kilder til god information med det samme:

  • Kryptovaluta: læs mere her
  • Aktier: Aktieporteføljen (gruppe på Facebook)

 

Du kan smutte ind på den førstnævnte og tilmelde dig deres nyhedsbrev, så du altid får de bedste nyheder om kryptovalutaer og digitale valutaer. Inde på sidstnævnte kan du finde diskussioner om mange forskellige aktier, danske såvel som udenlandske. Husk dog at læse deres regler, fordi hvis man ikke følger dem, så bliver man smidt ud.

 

Derfor investerer jeg i kryptovaluta og aktier

Jeg har valgt at investere mine penge i både kryptovaluta og aktier. Dette vil jeg bruge dette afsnit på at forklare. Det er måske delen med kryptovaluta, jeg skal uddybe mest – så derfor gør jeg det.

 

Efter jeg faldt over ovenstående sider, som jeg også har indsat et link til, så blev jeg interesseret i kryptovalutaer. Jeg er ikke helt sikker på, hvordan jeg fandt den. Måske var det igennem en kommentar på Facebook, hvor der blev linket til en brugbar artikel. Det er heller ikke så vigtigt. Jeg læste op på bitcoin, fordi alle snakkede om det på daværende tidspunkt. Jeg kunne straks se fordelene ved bitcoin og tænkte, at det skal jeg da investere i.

 

Min investering i bitcoin består af penge, jeg kan tåle at tabe. Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på dette. Hvis du tjekker kursen på bitcoin i løbet af de sidste par år, så kan du se, at et fald på 50% på en dag ikke er mærkeligt. Jeg har som mange andre indstillet mig selv på, at de penge jeg har investeret i bitcoin, er tabt. Hvis det så går godt, så er det en kæmpe bonus.

 

Aktier investerer jeg i, fordi de også er til at forstå. Hvis jeg tror på en virksomhed, så tror jeg jo også på, at den vil klare sig økonomisk godt i fremtiden. Gør den det, så vil aktiekursen alt andet lige jo også stige. Der er en række spændende danske aktier, som jeg har investeret i – specielt de bæredygtige af slagsen.

 

Denne blog er ikke en investeringsblog, hvorfor jeg føler det er nødvendigt at skrive følgende (og gentage et par ting fra tidligere). Du skal ikke investere alt for mange penge, hvis du ikke kan tåle at miste dem. Der er forskelle på investeringer, både hvad du kan forvente af afkast og risiko. Krypto er en investering med meget høj risiko, hvorfor du skal være opmærksom, når du investerer. Indlægget skal ikke ses som værende rådgivning om investeringer og lignende. Tak for at du læste med.