Efterårets lune looks

Efterårets lune looks

Vi er på vej ind i efterårssæsonen, og dét betyder nye kollektioner i butikkerne og sandsynligvis også nyt tøj i dit klædeskab. Hos JakkerFrakker.dk kan du lade dig inspirere til dine næste køb, og du kan blive overrasket over nye kombinationer, materialer og mønstre.

Strik dig ind i efteråret

Denne sommer har der som sædvanligt været mange blomstrede kjoler at spotte i gadebilledet, der har naturligvis været sneaks, og der har været skjortekjoler i massevis. Farver som hvid og lyseblå, både i striber og ensfarvet, har været dominerende i butikkerne, og T-shirts med skulderpuder har fået en revival. Men nu er temperaturerne begyndt at falde, og der kommer uforudsigelige regnskyl, når man netop er trådt udenfor i bare ben. Begynder du at mangle tøj til din efterårsgarderobe? På JakkerFrakker.dk kan du læse alt om dametøj, og du kan blive inspireret til, hvilke nye stykker tøj dit klædeskab bør indeholde. Hvis du er en af dem, der i corona-nedlukningen er begyndt at strikke, kan du investere i lækkert garn og en god opskrift, som du kan hygge dig med, når du kommer hjem fra arbejde, eller om aftenen, når solen er gået alt for tidligt ned. En striktrøje i en god pasform og med fine detaljer som pufærmer eller høj hals er helt ideelle til de kolde måneder. Den kan endda kombineres med de blomstrede sommerkjoler og et par strømpebukser eller trompetbukser, så der stadig er en vibe tilbage fra sommerferien.

Sommertøj i vinterhalvåret

Heldigvis er dametøj et meget vidt og bøjeligt begreb, hvilket du også kan se, når du læser blogindlæggene på JakkerFrakker.dk. Og det gælder også dametøj i efterårssæsonen. Det kommer an på, hvor meget du opholder dig udenfor, om du kan lide lange gåture i en god frakke, eller om du cykler til arbejde og skal være forberedt på regn og vind. Ofte kan du sagtens iklæde dig køligt tøj som kjoler og toppe, hvis du bare har flere lag under eller over. En kjole med tynde stropper behøver ikke ligge og støve til i vinterhalvåret – den kan være meget smuk med en rullekrave under eller en striktrøje over. Kjole kombineret med bukser er in for alle aldersgrupper fra efterskolealderen og op, og det er en måde at gøre et par bukser mere elegante og feminine – eller omvendt gøre en kjole mere uformel og afslappet. Fodtøj om efteråret må dog ofte være mere praktisk og vandtæt end sommerskoene og sandalerne. Hvis du er en af de mange, der elsker sneaks, er du sikkert glad for, at danske vintre en milde, og du fortsat kan gå i sneaks. Men hvis du er vildt med udeliv om efteråret og vinteren, er det vigtigt med gode sko eller støvler, som holder dine fødder lune og tørre.