Om det danske smykke brand Promiz

Om det danske smykke brand Promiz

Promiz er en dansk smykkevirksomhed, der har som mission at udvikle et fashionbrand med mange forskellige styles der passer til alle. Hos Promiz ved vi, at alle kvinder er forskellige og har hver sit unikke look. Vi har en bred vifte af smykker til kvinder der dækker over alle stilarter, samt holder sig inde for nutidens mode. Når man skal finde frem til øreringe til kvinder eller ringe til kvinder, kan man altid regne med at finde et bredt udvalg hos Promiz.

 

Vi kender vores kunder, og ved hvad de har brug for. Alle smykkeelskere i Danmark kan trygt handle hos Promiz, da vores udvalg er så bredt og med kvinden i fokus. Vores mål er, at være kundernes første tanke når de tænker på smykker til hende. Når man skal købe gave til mors dag eller gave til valentinsdag, vil Promiz være den første smykkebutik der søges til. Især med den store popularitet i guldsmykker og sølvsmykker, vil man kunne finde den perfekte smykke på Promiz.

 

Holdet bag Promiz lægger en ære i, at følge med de nyeste mode tendenser og nøje udvælge de helt rigtige styles. Vores vision for Promiz er at være danske kvinders foretrukne smykkeshop, og kunne tilbyde flest produkter på vores site til vores kunder. Vores smykker er i høj kvalitet, og uanset om man vælger ringe, halskæder, armbånd eller øreringe, kan man forvente et højt niveau af kvalitet.

 

Vi sørger for at vi når ud på alle platformer i digital markedsføring, og brænder for at få vores brand set og hørt. Vores marketingteam er altid med på den nyeste mode indenfor sociale medier, og ved hvordan man når ud til nutidens unge. Vi sørger altid for at vælge et æstetisk smukt udseende til vores sociale medie kanaler, der fanger forbrugerens øje. Vores smykke univers afspejler den stilfulde, selvsikre og modebevidste kvinde – det er derfor vigtigt at vi kan stå inde for dette via vores instagram, facebook, og egen hjemmeside.

 

Se mere her på www.promiz.dk