Konfirmation til fodboldknægten, hold en konfirmation med personlighed

Konfirmation til fodboldknægten, hold en konfirmation med personlighed

En konfirmation er et stort øjeblik i enhver teenagers liv. Det er anledning til stor fejring sammen med familie og venner, og de fleste forældre lægger store kræfter i at få stablet den fest, deres barn drømmer om på benene. Mange unge knægte er rigtig glade for fodbold, og hvis din søn er en af dem, ville det jo være meget passende at pynte op til konfirmation med lige netop dette tema in mente. Klik her hvis du mangler inspiration. En konfirmations tema skal jo også passe til konfirmandens personlighed.

Tilføj lidt ekstra hygge

Selv hvis der er fodbold tema til konfirmationen, kan man godt tilføre lidt ekstra charme til pynten, for eksempel ved hjælp af lysestager. De kan nemlig være alfa omega, når det handler om at opnå en hyggelig stemning til en festlig lejlighed. En hyggelig snak over levende belysning må aldrig undervurderes. Lysene kan også sagtens tilpasses til ethvert tema, da man kan få dem i alskens farver. Man kunne eksempelvis købe lysestager der repræsenterer sønnens favorit fodboldhold. På den måde kan du skabe hygge, uden at gå på kompromis med det allervigtigste ved festen – nemlig fodbold temaet til konfirmationen.

Sørg for en uforglemmelig dag

Udover at temaet til en konfirmation skal være på plads, skal det jo også være de rigtige gæster der bliver inviteret. Det skal være nogle mennesker, som konfirmanden holder af og gerne vil have med. Maden skal være noget han holder af, og han skal selvfølgelig have lov til at være i centrum. Hvis fodbold er konfirmandens passion, er det ofte et hit at give gaver som billetter til en fodboldkamp, spillertrøjer eller plakater relateret til fodbold. Derudover går man aldrig galt i byen med at give penge – så kan drengen selv bestemme, hvad han vil have.