Drømmen om mit nye køkken

Drømmen om mit nye køkken

Jeg har længe drømt om at gøre noget ved mit køkken, men jeg har samtidig haft svært ved at finde pengene til det. Derfor har jeg valgt, at det ikke bliver en stor renovering, men at jeg i stedet for vil fokusere på nogle få ting, der kan være med til at give mig det køkken, som jeg drømmer om. Hvis du gerne vil vide mere om drømmen om mit nye køkken, så læs med i denne artikel!

 

Jeg drømmer om et vitrineskab

Jeg har set så mange hjem med vitrineskabe – og jeg er vild med det! I mit vitrineskab skal der naturligvis stå noget smukt porcelæn, og det kunne med fordel være Blå Blomst flettet fra Royal Copenhagen. Jeg har allerede været inde for at finde mange dele i Blå Blomst Svejfet på nettet. Jeg har fundet Blå Blomst Flettet gennem en antik shop, og her er der virkelig et stort udvalg. Jeg kan godt lide tanken om, at man køber noget, der er brugt. Så bidrager man ikke til produktion af nye ting.

 

Jeg drømmer om en vandhane i guld

Hvis der er noget, som jeg altid har haft en drøm om, så er det en guldvandhane til køkkenet. Nu har jeg endelig besluttet mig for, at jeg skal have én. Jeg har nemlig fundet ud af, at man godt selv kan skifte en amartur, og jeg har i hvert fald tænkt mig at prøve! Så må vi se, hvordan det går.

 

Guldhåndtag, der matcher

Jeg er generelt ret vild med guld for tiden, så derfor skal jeg naturligvis også udskifte de kedelige håndtag, jeg har i køkkenet med nogle, der er guld. Der findes så mange smukke håndtag, og jeg synes virkelig, at det kan gøre meget for helhedsindtrykket af et køkken, at der er smukke håndtag.

 

Charmerende patentglas til opbevaring

Jeg elsker også at opbevare mine tørvarer, så man kan se dem stå fremme. Jeg synes f.eks., at det er enormt smukt at hælde fødevarer som sukker, havregryn og kaffe ned i patentglas, hvor de kan stå og pynte på en hylde i køkkenet. Det behøves ikke at være nogen, der er ens. Jeg synes faktisk også, at det er mega charmerende, hvis der var patentglas i forskellige størrelser. Det er også noget, som man kan finde i diverse genbruger rundt omkring. Så det kan være, at jeg snart skal ud på en skattejagt.