Infrarød Sauna 8

Infrarød Sauna 8

I en travl hverdag har vi kvinder ikke altid muligheden for at tage den tid for os selv, som vi ønsker. Vi skal arbejde, købe ind, lave mad, træne, mødes med veninder. Selv hvis man fjernede alt, vi gjorde af pligt, vil der stadig ikke være tid nok til det, vi gerne ville. Vi leder derfor hele tiden efter måder at effektivisere, så vi kan udnytte alle døgnets timer bedst muligt. For jo mere effektive vi er, des mere tid har vi til at bruge på det, vi nyder mest. Vores liv er mere eller mindre fanget i faste mønstre, og selvom vi ser nogle bryde ud af det for at leve et alternativt liv, er der stadig meget godt i vores leveform. Vi har indtaget arbejdsmarkedet, og vores hverdag er fuld af formål. Vi er kvinder i eget hus, og kan bestemme over vores liv. Derfor giver en kombination af flere af vores gøremål en følelse af effektivitet og overblik, som giver os frihed. Kan man så kombinere både velvære og et ”praktisk” gøremål, har vi virkelig ramt noget godt. Her er et besøg i en infrarød sauna den helt perfekte kombination.

Infrarød sauna for sundhed

En halv time i en infrarød sauna regelmæssigt kan gøre underværker for helbredet. Den røde stråling har en bred vifte af positiv indvirkning på kroppen. ”Stråling” kan i nogles ører lyde negativt og farligt. Men i dette tilfælde er det enormt sundt at benytte sig af det. Strålingen udskiller nemlig affaldsstoffer i kroppen og kan være med til at afhjælpe betændelser og forkølelse i kroppen. Lider man af smerter og højt blodtryk, kan et besøg i en infrarød sauna være med til at lindre. Generelt fungerer en infrarød sauna som en booster til dit immunforsvar, som styrkes af strålingen. Som udgangspunkt må man benytte sig af behandlingen 20-40 minutter dagligt, og det kan være en stor hjælp mod bestemte sygdomme, herunder psoriasis, overvægt og forskellige typer gigt. Der er altså stor sundheds- og helbredsmæssige årsager til at gå i infrarød sauna.

Desuden arbejder kroppen aktivt, når man er i saunaen, og producerer sved og forbrænder mellem 500-2.400 kalorier pr. behandling.

Infrarød sauna for velvære

De fleste kvinder nyder også en form for selvforkælelse og selvpleje. Netop her har saunaen kombinationen af velvære og sundhed. For imens dit immunforsvar styrkes, blodcirkulationen øges og din krop forbrænder en masse kalorier, kan du nyde varmen sive ind i hver en sprække. Modsat en almindelig sauna, skal man her ikke sidde i damp og høj luftfugtighed. Den behagelige varme i en infrarød sauna har en anden afslappende effekt end den almindelige sauna. Det er endda muligt at tage kolde drikkevarer med ind, uden at den opvarmes. En halv time regelmæssigt i en infrarød sauna kan altså både give dig godt helbred og en afslappende pause fra din travle hverdag.