Historien om vores fantastiske Canada tur i 2019

Historien om vores fantastiske Canada tur i 2019

Før Corona ramte, var der masser af muligheder for at rejsen rundt og besøge en masse forskellige kulturer. Man kunne have mulighederne for at opleve en masse frodig natur, og se fantastiske attraktioner. I 2019 havde jeg derfor taget beslutningen om, at rejse til Canada for at opleve, hvad folk kalder det venligste folkefærd. Canada er kendt for at have et af det venligste folkefærd i verden, og samtidigt have natur, man har svært ved at finde andre stedet på jorden. Der blev derfor lejet en bil gennem https://www.autoprio.dk/ og så skulle der ellers køres fra Winnipeg til Montreal. Her er hvad jeg oplevede.

Smukkeste natur

Jeg valgte at rejse tæt ved USA´s grænse hele vejen, og hvad jeg fandt af smuk natur, kunne jeg næsten ikke tro mine egne øjne. Hele vejen igennem, kørte jeg tæt ved havet. Jeg stoppede in ved Thunder Bay, som ligger lige ud til den berømt Lake Superior. Lake Superior ligger både i USA og Canada og giver en følelse af, at man er bare en lille person i en kæmpe verden. Man bliver helt slået tilbage af a hvor storslået denne sø er, og at Danmark er bare et lille land. Før jeg landede i Thunder Bay, stoppede jeg forbi Quetico Provincial Park. Her var det mere en grøn oplevelse af åbne, grønne marker der rækkede så langt øjet rækkede. Her overnattede jeg ved Chippewa Cabins. Disse cabins er et fantastisk sted at overnatte, hvis man har kørt en lang tur. Det er nogle autentiske cabins der er super hyggelige, og hvor der bliver taget utroligt godt af en. Der leder mig videre til det næste emne.

De venligste mennesker

På min lange tur gennem det sydlige Canada, tror jeg ikke jeg mødte en person der ikke var smilende, imødekommende og yderst behagelig, at have en samtale med. Canada er kendt som et land, hvor mange ikke føler, at det er nødvendigt at låse deres døre, da man stoler på hinanden. Det var også det indtryk, som jeg fik da jeg rejste. De er et utroligt smilende folkefærd, der er meget åbne for at hjælpe turister på den rette vej, samt give gode forslag til, hvad man kan se i området. Det var en fantastisk oplevelse jeg havde i Canada, og ville klart anbefale det til andre.