Vielsesringe

Vielsesringe

Find det perfekte symbol på jeres kærlighed, med en vielsesring fra Abelstedt. Vi tilbyder både speciel designet vielsesringe, men også et allerede stort eksisterende udvalg. Opdag et stort udvalg af evighedsringe allianceringe og andre klassiske vielsesringe.

Hver ring er håndlavet efter dine ønsker både i bredde, dybde og stil. Kan du ikke finde en ring der passer til jeres eller dit behov så kontakt os gerne på [email protected] og få et uforpligtende tilbud på lige præcis det design, i har i tankerne.

 

Gå igennem hele Abelstedts smykkekollektion, og vælg den ring der passer til lige præcis jeres præferencer. Vi har en stor vifte af stilarter i kan vælge mellem, samt en skræddersyet service, der altid er klar til at hjælpe jer. Vores designteam kan hjælpe jer med at tilpasse de perfekte forlovelsesringe til dig og eller din partner.

 

Her er vores mest stillede spørgsmål, når et køb af en vielsesring skal købes.

 

Hvad er en vielsesring?

En vielsesring er den ring, som parret giver hinanden når de skal sige ja til hinanden. Dette er ved en vielsesceremoni, som oftest sker i en kirke, men kan naturligvis også ske andre steder.

 

Hvor mange penge skal man bruge på en vielsesring?

Der er ikke noget forkert eller rigtig beløb, når man skal købe en vielsesring. Forlovelsesringen er i de fleste tilfælde den ring, som der bliver brugt flere penge på. Men disse tre faktorer bør bestemme det reelle beløb for jeres vielsesringe, og bestemt også forlovelsesringen.

 

Ens budget

Jeres fælles forventninger til ringene

Betydningen af ringene

 

Vielsesringe er to meget personlige ringe for det par, hvis kærlighed de symboliserer. Det er derfor umuligt at knytte omkostninger og et præcist tal, på hvad den bør koste.

 

Hvem bør stå for at købe vielsesringene?

 

Hvem er ansvarlig for køb af brudgommens vielsesring – bruden eller brudgommen? Som oftest køber parret deres vielsesringe sammen – du betaler sandsynligvis for dem sammen, eller hver køber hinandens ring som en gave eller som en slags overraskelse. Man kan også hver især betale for sin egen, og købe den på egen hånd.

 

Hvordan kan jeg få en billig vielsesring?

Forlovelsesringen er oftest dyrere. og vielsesringe kan koste op til 20% mindre, når de købes hos en online juveler end fra en traditionel smykkebutik. Onlineforhandlere har færre fasteomkostninger, og de overfører derfor disse besparelser til dig i form af mere overkommelige pris.

 

 

 

 

Er det respektløst overfor din partner, ikke bære sin vielsesring?

 

Nogle ægtepar har slet ikke vielsesringe/gifteringe. Så længe det er, hvad parret internt har aftalt som nylige ægtefæller, er der ikke et problem. Hvis den ene i ægteskabet fjerner ringen for at antyde, at de ikke er gift, når de er, har ægteskabet større problemer, og ringen i sig selv er den mindste af dem.

 

 

Bærer du stadig din forlovelsesring, når du er gift?

 

I USA og tildeles også i Danmark bærer de fleste brude deres forlovelsesringe og deres vielsesring sammen, når de er gift (begge er båret på ringfingeren på deres venstre hånd).

 

 

Bærer du din forlovelsesring, når du går ned ad kirkegulvet?

 

 

Helt traditionel, bære bruden sin forlovelsesring på sin højre ringfinger, når hun går ned af kirkegulvet. Vielsesringen placeres i hånden under ceremonien, så den ”velsignede” ring kan være tæt på hendes hjerte. Først når ceremonien er ved at være over, sætter hun vielsesringen ved siden af forlovelsesringen, og manden tager sin ring på samtidig.

 

 

Skal du sove med din vielsesring på?

 

Mens du sover …

Julie Abelstedt fortæller, “Vægten fra din krop mod din hånd kan omforme din ring over tid, og kan løsne stenene, da fatningerne kan rykke sig. Dette kan være en kostbar løsning, så undgå det potentielle mareridt, og lad din ring ligge på natbordet om natten.

 

Bør jeg købe en vielsesring i sølv eller i guld?

Om du ønsker en vielsesring i sølv eller guld, kan være svært at beslutte. Sølv holder sig som oftest lige så flot som hvidguld. Vælg derfor alt efter hvilken ring du synes er smukkest og passer dig bedst. Ønsker du derimod en guldring, bør du kigge på dit budget. Har du et lavt budget kan du med fordel vælge en belagt sølvring. Man skal dog være opmærksom på, at belagte sølvringe kan falme med tiden og blive sølv.

 

Vielsesringe i hvidguld

 

Platin er det mest holdbare ædelmetal og kræver mindre genpolering. Men det betyder ikke, at du behøver at polere din hvidguldsring hver gang du har båret den, for at holde den fin. Hvidguld har også en rhodiumbelægning, for at give det en ren hvid glans og forbedre holdbarheden. Men det slides af med tiden, og din ring vil begynde at blive en smule guld efter nogle år, da guldets grundfarve er guld og ikke hvidguld.

 

Hvordan ser den klassiske vielsesring ud?

 

Kendetegn for vielsesringe, er blevet udvekslet og har skiftet siden det 15. århundrede. En klassisk vielses ring kan spænde fra vintagestil til natur inspireret. Den mest populære vielsesring er dog den helt klassiske guldring uden for mange sten. Med tiden er kvindens ring dog blevet lidt mere unik, og mange kvinder i USA vælger næsten altid en vielsesring med diamanter eller anden form for sten. Manden vælger oftest en klassisk ring som denne:

 

Kvinden vælger oftest en klassisk ring som denne, som nemt kan sættes sammen med forlovelsesringen:

 

 

Leder du efter unikke vielsesringe?

 

Leder du efter en vielsesring der er helt unik og speciel? Vi kan helt sikkert hjælpe dig og guide dig til den helt rigtige. Vi har et stort udvalg, så det kan være svært at beslutte sig. Julie Abelstedt har her lavet en inspirende guide til en masse unikke vielsesringe: