Sådan fandt jeg en god psykolog i København

Sådan fandt jeg en god psykolog i København

Jeg ved ikke om det bare er mig, men der hvor jeg voksede op, var en psykolog sådan en, der kun talte med dem, der sad i problemer til halsen. Det var ikke sådan en et almindeligt, raskt menneske havde noget som helst behov for. Der skulle faktisk gå rigtig mange år, før en rigtig god veninde foreslog mig at tage til psykolog, selv om jeg ikke fejlede noget.

Alle har brug for sparring

Jeg ved ikke hvad jeg havde forestillet mig. Jeg tænkte faktisk nok mest at psykologen ville fortælle mig, at jeg ikke havde noget at komme hos ham for. Jeg var lidt stresset og havde svært ved at finde ud af, hvad jeg ville med mit liv. Men herregud, jeg var en 30-plus-det-løse-årig jyde i København med en flyvende karriere. Hvad andet havde jeg forventet?

Alligevel prøvede jeg at følge min venindes råd. Jeg fandt en psykolog online på https://kbh-psykolog.dk og fik en tid med netop stress og mangel på retning i mit liv som begrundelse. Og det var slet ikke noget problem. Tværtimod. Rigtig mange har det nemlig ligesom jeg, fandt jeg ud af. Livet er langt og kompliceret og det er en utrolig individuel rejse vi er kommet på. Livet er fyldt med mennesker, som gør noget andet og vil noget andet end os selv og derfor kan vi ikke altid finde andre at spejle os i.

Ro og retning

Det at finde ro og retning er ikke altid lige nemt og derfor kan det være helt ufatteligt givende at finde en sparringspartner, som ikke prøver at rette os ind, men i stedet guider os derhen, hvor vi har brug for at være. Det gjorde psykologen for mig, og jeg kan kun på det varmeste anbefale at i alle finder en god psykolog, hvis i føler jer en smule lost.