5 ting jeg ønsker mig til jul

5 ting jeg ønsker mig til jul

Det er snart jul og dermed også tid til at ønske sig noget godt til jul. Jeg har lavet en liste med fem ting, jeg ønsker mig til jul.

1. Bambussengetøj

Et af de ting, jeg ønsker mig til jul, er et sæt bambus sengetøj 240×220. Jeg har længe gerne villet have bambussengetøj, fordi jeg har hørt rigtig meget positivt om det. Det skulle være meget blødt, men samtidigt også holdbart. Det er også en miljøvenlig mulighed, og det er jo altid en bonus.

2. Yogatæppe

Yoga er blevet en fast del af min hverdag, og jeg har derfor brug for et tæppe, jeg kan lægge ved min yogamåtte, så jeg kan holde mig varm, når jeg laver de stillinger, der kræver det om vinteren. Det er derfor også en af de ting, jeg ønsker mig til jul.

3. Ny hårbørste

Min gamle hårbørste er ved at være lidt slidt, og jeg føler ikke, at den kæmmer så godt som den plejer. Derfor ønsker jeg mig en ny hårbørste, som kan kæmme ordentligt igennem. Det må meget gerne være nogle af dem, som er lavet af bambus, da det er lidt bedre for miljøet og ikke udskiller skadelige stoffer. (Jeg elsker jo win-win situationer).

4. Rejseguide til USA

Til sidst ønsker jeg mig en rejseguide til USA. Jeg har længe gerne villet rejse til USA, og det er derfor også en af de ting, jeg ønsker mig til jul. Jeg håber, at jeg kan få en rejseguide, så jeg kan begynde at planlægge rejsen. Jeg vil gerne på en tur til Los Angeles eller en tur til New York. Begge dele frister meget… Hvad skal jeg mon gå efter?

5. God kaffe

Jeg elsker kaffe, og derfor er det også en af de ting, jeg ønsker mig til jul. Jeg elsker at eksperimentere med kaffe, så jeg kan lave den helt rigtige for mig. Det er derfor også rart at få noget god kaffe til jul, så jeg kan få en god start på dagen.

Hvad burde jeg ellers ønske mig?

Har du nogle gode idéer til, hvad jeg ellers burde ønske mig til jul? Så del endelig de idéer med mig. Jeg elsker at høre om nye ting, og derfor sætter jeg stor pris på at høre dine idéer. Hvad ønsker du dig for eksempel? Og hvad har egentligt været din bedste julegave ever?